Никога съгласен!
Освен ваканцията, Великденските празници донесоха още една радост на децата: роди се ново българско детско списание "Трендо". Издателите му имат амбициятa "Трендо" да не прилича на нито едно детско списание от миналите години, нито пък на тези, които днес са на книжния пазар.
Девизът на списанието "Никога съгласен!" е чудесно предизвикателство към любознателните му читатели - деца на възраст от 6 до 14 години.
Едва що проходило - списанието, богато илюстрирано с цветни рисунки и снимки, е поздравено от любимците на децата по цял свят: Том и Джери, Мики Маус, Куклата Барби, Хитър Петър, Спящата красавица, Пинокио, Пипи Дългото чорапче, Снежанка и, разбира се от Трите прасенца.
С "Трендо" малките палавници ще опознават както българските класици, така и съвременните наши автори. В списанието ще има много забавни игри, любопитни истории и интересни факти от всички области на човешкото знание. Конкурсите за рисунка, стихотворение, разказ ще дадат възможност за изявата на всяко дете.
Хрумването на издателите му - "Прес" ООД - да нарекат списанието с галеното име на безсмъртния Трендафил Акациев - Трендо, говори за амбицията тяхното издание да надживее родителите си.
От сърце пожелаваме на "Трендо" да стане любим герой на много поколения български деца!
К