На Катя Генова вече не й липсват първите седем години. “Мобиком” подаде ръка на “Ах, тези муцуни”, за да отбележи рождения си ден с бал, който скромно нарече “на столението”. Елегантната водеща събра на едно място “муцуните”, участвали в предаването досега, които вече наброяват почти 300 - елитът на България в областта на културата, изкуството и политиката. “Мобиком” като генерален спонсор от година осигурява излъчването на едно от най-оргиналните предавания на БНТ, жест, който дава на “Ах, тези муцуни” независимост и по-нормални условия за работа. Тази линия е част от общата стратегия на “Мобиком” в спонсорирането на културата у нас. Катя Генова вече може да бъде спокойна за своето телевизионно бъдеще - Джон Мънъри, президент на “Мобиком”, заяви подкрепата на кампанията за идеята и марката “Ах, тези муцуни” и за следващите седем години.
На купона в НДК дойдоха интелектуалци, актьори, журналисти, парламентаристи, министри и дори новият шеф на пресцентъра на Министерския съвет Мишо Михайлов с букет от примиера Костов. Балът на “Ах, тези муцуни” сигурно е единственото събитие, което е в състояние да събере на едно място толкова разнородни лица.
Три момичета запечатаха в малки бутилки желанията и мечтите на муцуните за новия век, които Катя Генова и “Мобиком” ще пазят в тайна до следващия бал през 2000 година.

Д. Д.